Tandreglering - All information om Tandreglering





Tandreglering i Umeå

Totalt i Umeå finns det 8 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Umeå.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Umeå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västerbotten och i Umeå finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.




Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Umeå är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Umeå

Folktandvården Umedalen

Aktrisgränd 22

903 64 Umeå

Folktandvården Teg

Bokvägen 3

904 32 Umeå

Folktandvårdens Tandtekniska

Norrlands Universitetssjukhus

901 85 Umeå

Folktandvården Tre trappor

Norrlands Universitetssjukhus

901 85 Umeå

Saga Tandvård Tandläkare Anders Jonsson

Götgatan 1

903 27 Umeå


Fler inom tandreglering i Umeå

Tandläkarhuset AB

Storgatan 51A

903 26 Umeå

Tandregleringen

Norrlands Universitetssjukhus 1

901 85 Umeå

Folktandvården Ersboda

Trattgränd 1H

906 25 Umeå