Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Solna

Totalt i Solna finns det 6 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Solna.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Solna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Solna finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Solna är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Solna

Fyrberg Bengt & Kristina, Tandläkare

Vallmostigen 3

170 78 Solna

Folktandvården Medicinsk Tandvård Karolinska Solna

Karolinska Vägen

171 64 Solna

Folktandvården Solna

Västra Vägen 9D

169 61 Solna

Tandläkare Bengt Lindell

Råsundavägen 173

169 36 Solna

Tandvård AB Michael Scheins

Hotellgatan 3

171 45 Solna


Fler inom tandreglering i Solna

Huvudsta tandläkarpraktik / Tandläkare Romana Ryniak

Huvudstagatan 11

171 58 Solna