Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Lund

Totalt i Lund finns det 11 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Lund.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Lund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Skåne och i Lund finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Lund är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Lund

Folktandvården

Sankt Laurentiigatan 10

222 21 Lund

Folktandvården

Nöbbelövs Torg 1

226 52 Lund

Tandläkare Kerstin Rosendahl

Kiliansgatan 17

223 50 Lund

Folktandvården

Steglitsvägen 3A

227 32 Lund

Lunda Tand

Sankt Lars Väg 46

222 70 Lund


Fler inom tandreglering i Lund

Folktandvården Skåne Specialisttandvården Pedodonti

Sankt Laurentiigatan 10

222 21 Lund

Tandläkarna i Bruniushuset

Kiliansgatan 17

223 50 Lund

Folktandvården

Vikingavägen 31

224 76 Lund

Tandläkare Maud Norrfalk-Johnsson

Kiliansgatan 17

223 50 Lund

Folktandvården

Fäladstorget 2

226 47 Lund


Ännu flera tandläkar inom tandreglering i Lund

Citytandläkarna i Lund

Karl XI Gatan 17

222 20 Lund