Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Luleå

Totalt i Luleå finns det 6 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Luleå.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Luleå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Norrbotten och i Luleå finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Luleå är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Luleå

Folktandvården Specialisttandvård Tandreglering

Skeppsbrogatan 22

972 32 Luleå

Folktandvårdens stab

Robertsviksgatan 7

972 41 Luleå

Flora Tandklinik Tandläkare Ingrid Nyberg Berglund

Hermelinsgatan 11

972 34 Luleå

Folktandvården

Skeppsbrogatan 22

972 32 Luleå

Folktandvården

Professorsvägen 7

977 51 Luleå


Fler inom tandreglering i Luleå

Tandkliniken Hermelinen

Sandviksgatan 60

972 33 Luleå