Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Kalmar

Totalt i Kalmar finns det 9 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Kalmar.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Kalmar kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Kalmar län och i Kalmar finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Kalmar är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Kalmar

Bostrand Cecilia Leg. tandläkare

Västra Sjögatan 19

392 32 Kalmar

Folktandvården Specialisttandvård Sjukhustandvård

Länssjukhuset I Kalmar

391 85 Kalmar

Folktandvården

Smålandsgatan 12C

392 33 Kalmar

Tandläkare Torsten Sköldenklint

Larmgatan 34

392 32 Kalmar

Larsson Tandläkare, Åsa

Larmgatan 34

392 32 Kalmar


Fler inom tandreglering i Kalmar

Folktandvården

Förlösavägen 4

393 65 Kalmar

Elmborgs Tandvård

Västra Sjögatan 19

392 32 Kalmar

Tandvårdsteamet Kronan

Fiskaregatan 50

392 31 Kalmar

Kalmar Tandvård

Norra Långgatan 51

392 31 Kalmar