Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Östersund

Totalt i Östersund finns det 10 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Östersund.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Östersund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Jämtland och i Östersund finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Östersund är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Östersund

Folktandvården Allégatan

Allégatan 43

831 45 Östersund

Storsjötandläkarna

Prästgatan 38

831 31 Östersund

Citytandläkarna

Storgatan 42

831 30 Östersund

Erik Tullsten

Prästgatan 28

831 31 Östersund

Gudmundson Birgit Citytandläkarna

Storgatan 42

831 30 Östersund


Fler inom tandreglering i Östersund

Gudmundson Leif Citytandläkarna

Storgatan 42

831 30 Östersund

Li Hansson & Mattias Hansson

Prästgatan 38

831 31 Östersund

Borgh Veronica Citytandläkarna

Storgatan 42

831 30 Östersund

Folktandvården Specialisttandvård

Köpmangatan 3

831 30 Östersund

Maud Brännsved Tandläkare

Thoméegränd 18

831 34 Östersund