Tandreglering - All information om Tandreglering

Tandreglering i Gävle

Totalt i Gävle finns det 6 tandläkare eller tandläkarmottagningar som erbjuder tandreglering av sneda tänder och många av dessa tandreglerare har mycket god erfarenhet av tandreglering. Om man lider av tandläkarskräck det det vara svårt att hitta någon som man upplever är bra på tandreglering, men det finns flera duktiga tandreglerare i Gävle.. Det är bra om du kan få tips av kompisar vilken tandläkare de hade när de justerade sina tänder. Information och betyg om de som håller på med tandreglering i Gävle kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Gävleborg och i Gävle finns många som håller på med tandreglering kan det även vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande hur de tar hand om sina patienter så att du kan förbereda dig på vad som händer vid tnadregleringen. Innan du ringer till en tandläkare bör du veta vad du är intresserad av och skrivit upp dina frågor vad som innebär att tandreglera hos dem. Bra info kan du få om tandreglering kan du också få genom att kolla webbsidor från olika tandläkare eller de som är specialister på tandläkarskräck.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som erbjuder tandreglering i Gävle är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tandläkare som utför tandreglering i Gävle

Dahlberg Lars, Tandläkare

Norra Rådmansgatan 8C

803 11 Gävle

Folktandvården Bomhus

Solgårdsgatan 2

804 30 Gävle

Folktandvården Gävleborg AB

Nygatan 18

803 20 Gävle

Folktandvården Strömsbro

Gamla Bönavägen 19

806 46 Gävle

Gävle Specialisttandvården Barntandvård

Slottstorget 3

802 50 Gävle


Fler inom tandreglering i Gävle

Athena Tandklinik

Nygatan 31

803 11 Gävle